Volg je levensweg

Waarom gebeuren de dingen in het leven? En welke plek heeft alles wat ons overkomt? Heeft wat we meemaken een doel of bedoeling, heeft het zin? En als we er last van hebben wat kunnen we dan doen? Hoe kunnen onszelf
helpen? 

 

'Volg je levensweg' kan u hierbij van dienst zijn. Met de speciale workshop, de 'Volg je levensweg' kaartenset en/of de training, wordt u geinspireerd en geassisteerd om:

- uw levensweg te herkennen en erkennen

- te ontdekken waar u nu staat

- te weten komen wat er nodig is om uw pad te volgen

- te doen wat nodig is om uw pad te volgen

 

Concreet kunnen we ons bezig houden met thema's als bezieling, levensdoel, geluk of innerlijke rust en vervolgens met wat nodig is om dit te bereiken. Bijvoorbeeld het omzetten van denkwijzes of overtuigingen, het zien en (h)erkennen van oorzaak en gevolg, zuiver en zorgvuldig communiceren met uzelf en met anderen, etc. Als basis gebruiken we de door Anna Maria Bezemer ontwikkelde  Find You Methode©.

 

 

'Volg je levensweg' Workshops

In de workshops duiken we een half dagje helemaal in de weg van ons leven. Met behulp van creatieve methodieken wordt u geinspireerd om contact te maken met uw levensweg, zodat u in de gaten kunt houden of u uw weg volgt en wat dat betekent, ontdekkend en inspirerend. 

 

'Volg je Levensweg' Workshop - Mindful leven

 In deze workshop maakt u kennis met manieren om mindful te leven. Zo maakt u een moodboard van uw leven, doet u een inspiratie-kaartlegging en maakt u het 'Lied van uw leven'.

Deze workshop vindt plaats bij Atomo Advies in Loenen aan de Vecht op:

Datum volgt

                                                                  

 

'Volg je Levensweg' Workshop - Op zoek naar meer!

Met behulp van onder andere de Find You methode© en de 'Volg je Levensweg' kaartenset gaan we op zoek naar wat er nog meer is in uw leven en om uw leven heen. Wat is de oorsprong, waar gaat u naartoe, wat is voor u belangrijk? Is het wat u denkt?

Deze workshop vindt plaats bij Atomo Advies in Loenen aan de Vecht op:

datum volgt

                                               

Wilt u deelnemen? Dat kan via het inschrijfformulier.

 

Bij drie of meer inschrijvingen gaat de workshop door. Prijs per persoon bij minimaal drie deelnemers: € 35,00* incl. 21% BTW, koffie, thee, water en materialen voor deze workshop, die 3 uur duurt. Voor groepen vanaf drie personen is apart reserveren en/of op locatie verzorgen van de workshop mogelijk. Bel dan met 0294-785334 of mail naar annamaria@volgjelevensweg.nl.


Wilt u inschrijven? Ga hier dan gelijk naar het inschrijfformulier.

 

'Volg je levensweg' kaartenset

 

 

Kaartenset bestaande uit 48 themakaarten, bedoeld om u te inspireren uw levensweg te vinden en te volgen. Elke kaart heeft een specifiek thema, dat kort wordt toegelicht. Voor meer informatie kunt u terecht op de Inspiratiekaartensets pagina. Een overzicht van verschillende werkwijzes vindt u hier.
 

'Volg je levensweg' training

In de training worden je methodieken aangereikt, die je ondersteunen bij het af- en aanleren van vaardigheden om je levensweg beter te herkennen en te kunnen volgen. De nieuwe vaardigheden worden geoefend, zodat je ze wanneer je maar wenst kunt inzetten. 

 

Deze eendaagse training vindt plaats bij Atomo Advies, datum wordt in overleg bepaald. Bij minimaal drie inschrijvingen gaat de training door.  Prijs per persoon bij minimaal drie deelnemers: € 125,00* incl. 21% BTW, koffie, thee, water en een broodjeslunch. Tijd: 10.00 - 16.30 uur. Elke deelnemer ontvangt tevens een syllabus en een certificaat van deelname. 

 

Wilt u inschrijven? Ga hier dan gelijk naar het inschrijfformulier.

 

Voor meer informatie kunt u bellen met tel.: 0294 - 785334 of mailen naar contact@atomo.nl.

* Prijswijzigingen worden voorbehouden.

 

 

 

 

Inloggen
Anna Maria Bezemer - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!