Anna Maria Bezemer

Zingeving en persoonlijke groei

 

pasfoto feb13 oranje vest gele glans profiel.jpgNa meer dan 15 jaar als lifecoach te hebben gewerkt, ben ik nu nu al enige tijd inspiratieschrijver- en trainer. Wat ik in mijn werk steeds weer ontdek, is dat het voor mensen heel moeilijk kan zijn om op een goede manier om te gaan met wat je meemaakt, vooral als je wat er gebeurt niet kunt plaatsen binnen een hoger doel of een diepere betekenis. 

 

Om op dat gebied meer voor mjjn cliënten te kunnen  doen, heb ik het 'Volg je levensweg' programma ontwikkeld, bestaande uit een inspiratiekaartenset, een workshop en een training. Met deze combinatie bied ik ondersteuning op maat bij het omgaan met de uitdagingen in leven en werk. 

 

De zoektocht geeft niet altijd direct een verklaring over 'waarom' iets gebeurt, maar het helpt  zichtbaar en voelbaar, wanneer je wat je overkomt kunt verbinden met wat belangrijk voor je is. De bewustwording daarvan en de acceptatie van wat dat concreet betekent geeft bijna altijd meer rust en ruimte.

 

Ik begon mijn carrière in het hotelvak. Als receptioniste leerde ik met vallen en opstaan hoe ik mijn gasten het beste te woord kon staan en hoe ik kon achterhalen wat ze nodig hadden. ik heb in verschillende hotels gewerkt en me uiteindelijk als senior directieassistent gespecialiseerd in klachtenbehandeling en klantvriendelijkheid.

 

Daarna heb ik als vakbondsbestuurder veel geleerd over thema's als macht versus onmacht, de vraag achter de vraag en hoe te handelen in conflictsituaties. Als landelijk onderhandelaar in de metaaltechniek stuurde ik een team vakbondsbestuurders aan en werkte ik vooral op tactisch en strategisch niveau. In die periode ben ik begonnen met coachend leidinggeven.

 

Ik ontdekte al snel dat daar mijn hart lag en dat heeft geleid tot mijn keuze om full time eerst als lifecoach en nu inmiddels al enige tijd als inspiratieschrijver en -trainer te gaan werken en me volledig in te zetten voor de groei en ontwikkeling van mijn cliënten.

 

 

 

Inloggen
Anna Maria Bezemer - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!