Meditatieavonden Loenen aan de Vecht

Maandelijks organiseer ik meditatieavonden in Loenen aan de Vecht. Van 20.00 tot 21.30 uur gaat het hoofd uit en de zintuigen aan. Met een kopje koffie of thee gezellig in de huiskamer met elkaar ruimte maken voor delen, mediteren en stilte. 

 

We richten ons eerst op de wereld en wat we hier samen op dat moment voor kunnen betekenen. Daar focussen we onze aandacht en onze zintuigen op. Het tweede deel van de avond mediteren we met als basis de verbinding met het hier en nu en onszelf. Soms mediteren we in stilte, soms begeleid door een stem, muziek of natuurgeluiden, in rust en harmonie. Ter afsluiting drinken we even wat, praten samen na en trekken nog een inspiratiekaartje. 

 

Nieuwe deelnemers zijn welkom in januari en na de zomervakantie. Graag van te voren aanmelden via het contactformulier of bellen met 0294-785334. Kosten zijn € 5,00 per persoon per avond inclusief koffie of thee en water. Als je bent aangemeld als deelnemer ontvang je telkens ruim van te voren een email met de volgende datum.

 

Inloggen
Anna Maria Bezemer - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!